U bevindt zich hier › homeUitbesteden is LogischOvername Nedimpex MIJ BV

Overname Nedimpex MIJ BV

Nedimpex Products BV neemt activiteiten Nedimpex Mij BV over.

Soms dwingen omstandigheden ertoe om sneller dan verwacht bepaalde stappen te ondernemen. Zo ook het besluit om de activiteiten van Nedimpex Mij BV over te laten nemen door  Nedimpex Products BV.  Beide bedrijven werken al geruime tijd heel nauw samen. Nedimpex was daarin verantwoordelijk voor de productie van diverse constructieve onderdelen. Nedimpex Products neemt naast de constructieve onderdelen ook het assemblagewerk op zich en levert halffabricaten en/of levert samenstellingen van onderdelen.  

Het samenvoegen van de bedrijven is lang onderwerp van gesprek geweest maar nu is het zover dat de volledige coördinatie voor het produceren en leveren van de diverse producten uitgevoerd gaat worden door Nedimpex Products BV.

Door het volledig kunnen coördineren van de goederenstroom zullen de lijnen met onze producties nog korter en nog beter zijn. Daarbij wordt het productienetwerk vergroot en de bewerkingsmogelijkheden verbreedt en dit zal ten goede komen aan de service, de kwaliteit en de prijs van het product.  

Voor meer informatie over deze overname of over onze diensten en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Henry Veltmaat.

› Terug naar het overzicht

Contact

Neem contact op

Nedimpex products BV

De Boorn 15
8253 RA Dronten
T. +31 (0)321 386 290
F. +31 (0)321 386 299